Wat we doen

Ervaren, efficënt, veilig, voordelig 
Ons bedrijf is gespecialiseerd in het laden en lossen van (zee)containers, handmatig of met behulp van een heftruck. Onze losploegen bestaan uit gemotiveerde, vakbewkame krachten, die goed samenwerken met het personeel van onze opdrachtgever. 

Onze vakkundigheid verkregen we door jarenlange ervaring, opgedaan bij een aantal grote bedrijven in de buurt. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor het laden en lossen van zaken als: wijnen, conserven, zakgoed, dozen, bulken enz.
Veiligheid komt bij ons op de eerste plaats; zowel de veiligheid van onze medewerkers als van uw goederen. Verder beschikken wij allemaal over een VCA-heftruckcertificaat. Wel zo handig voor u, omdat wij u eventueel deze werkzaamheden ook nog uit handen kunnen nemen. En dit alles tegen een heel scherp tarief!

Meer informatie
Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

gsm: 0657164231
vanuit het buitenland: 0031657164231
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

met vriendelijke groet, 
Basiel Martinet, directeur

Container stuffing 
Om uw lading efficiënt te transporteren is het belangrijk om de ruimte in de container optimaal te benutten. Laders die precies weten hoe dat moet, kunnen u veel geld besparen. 

Container stripping 
Containers lossen, met name zeecontainers, is werk dat zorgvuldig uitgevoerd moet worden. Vaak is de lading niet op pallets gestapeld en daardoor tijdens het transport verschoven of omgevallen. Dit kan zowel voor de lading als voor de lossers gevaarlijk zijn. Onze ervaren mensen lossen iedere lading veilig, efficiënt en vooral snel, wat ook voor u voordelig uitpakt. 

Damage control
Mocht u onverhoopt te maken krijgen met tegenslag, dan staan we u bij, met raad én daad. Zo doen we aan damage control, bijvoorbeeld in het geval van ladingverlies.

ladingverlies  damage control
damage control